Útvonal

Az autóbiztosítási „Zöldkártyáját”, ne felejtsék magukkal vinni, és lehetőleg zöld színű papírra legyen kinyomtatva.
Szerbiába átlépve, Budapest felöl az M5-ön érkezve közvetlenül autópálya fogadja, aki viszont Tompánál jön át a határon, az egy új úton ki tudja kerülni Suboticát/Szabadkát/ és úgy tud felhajtani a Belgrád felé tartó autópályára.
Az autópálya fizetős, a kapuknál készpénzben kell fizetni, Dinárt és Eurót is elfogadnak! /Elfogadják a Bankkártyákat is /
Díjak: Subotica-Belgrád/Indji@/ 5,5 Euro, és Belgrád- Presevo /h@tár/ 12,5 Euro, /Változhatnak a díjak!/
Szerbiában az üzemanyag árak hasonlóak a hazaiakhoz. A sebesség korlátok viszont mások, lakóhelyen belül 60, kívül 80, autópályán 120km/óra! Érdemes betartani! A rendőrei szigorúak, de nem vadásznak a külföldi autósra!
Szerbia 570km-es út! A Szerb és az Észak-Macedón határt összevonták, igy csak egy helyen kell sorba állni. Észak- Macedóniába érve a határon kérhetik az autónk „Zöldkártyáját”. Észak-Macedóniában elkészült az autópálya! Így a 170km-es utat autópályán lehet megtenni, az út fizetős, a kapuknál kell fizetni, négyszer 1,illetve 2 Eurót. (50 Centes-nél kisebb érmét nem, Bankártáyát viszont elfogadnak) Az üzemanyag olcsóbb, de a minősége nem olyan jó!
A görög határtól a Camping 110km –re van, addig háromszor kell fizetni az autópályán, egyszer 1,8 Eurót majd 1,2 Eurót, végül 2,2 Eurót! A parkolást tiltó táblákat vegyük nagyon komolyan, a görög rendőrök ugyanis e tekintetben nem ismernek kegyelmet: autónkat elszállíthatják, de le is szedhetik a rendszámtáblát. Az autópályáról a Paralia-Katerini-Korinos feliratú táblánál kell lekanyarodni! Majd irány a tengerparton található Korinos Baech és ott az Odyssea Camping!
A Campingben közvetlenül a lakókocsik mellé lehet parkolni. A ki-be jövetelhez a Recepción mágneskártyát kell kiváltani, ami éjjel-nappal nyitja a sorompót illetve a kaput! /A kárty@ 10 Euró, leadásakor ezt visszaadják/